Miten tehdä punottu rannerenkaat

braidedPunottu rannekkeet ovat yksi parhaista rannerenkaita, että sinun pitäisi olla.Hyvä asia niiden kanssa on, että ne eivät ole vain elegantti näköinen, mutta myös helppo tehdä. Jos olet kiinnostunut tekemään niitä, on se, miten edetä asiassa:

Miten tehdä punottu rannekoru

Ensimmäinen asia, että sinun pitäisi tehdä, on leikata kolmen osa materiaalista, joka haluat tehdä rannekoru. Materiaali voi olla lanka, lanka, nahka tai kengännauha. Sillä ihanteellinen tuloksia sinun pitäisi varmistaa, että säikeet ovat eri värejä, jotka näyttävät hyvältä yhdessä. Esimerkiksi, voit valita punainen, valkoinen ja keltainen.

Sinun pitäisi sitoa langat yhteen sitomalla solmu yläreunassa säikeen jättäen yhden tuuman materiaalin yläpuolelle solmu.

Sillä voit helposti punos rannerenkaita, sinun tulee varmistaa, että säikeet ovat riittävän pitkät. Voit kiinnittää rannerengas, sinun pitäisi teippaa lyhyet vapaat päät säikeiden pöydälle. Voit myös teippaa lankoja reunaan kirjoituspöytä.

Sinun pitäisi sitten punos rannerengas erottamalla säikeiden kolmeen ryhmään: vasen, oikea, ja keskellä. Sinun pitäisi siirtyä oikealle säikeen yli keskellä lohkon ja sitten vasemmalle lohkon päälle oikea. Näin sinun on siirtynyt keskelle lohkon oikealle puolelle. Sinun tulee jatkaa letitys kunnes vain tuuman säie jäljellä.

Suoritettuaan Näin sinun pitäisi sitoa solmu lopussa punos ja untape rannekkeen. Jos haluat kiinnittää rannekkeen, voit sitoa lankoja yhteen.

Miten tehdä muita punottu rannerenkaita

On monia muita punottu yksiköitä, joita voit tehdä. Esimerkiksi voit tehdä helmillä yksikkö punomalla puuvillaa jouset samalla lisäämällä helmiä matkan varrella.

On myös punottu kääri merkkijono rannekkeet, jotka voit tehdä kietomalla kahden osion merkkijono tai langan ympärillä kolmas osa ja tehdä rannekkeen pois niistä.

Voit myös tehdä punottu paperi yksikkö yksinkertaisesti letitys kolme paksua paperisuikaleita sijasta merkkijono.

Jos sinulla on edennyt taitoja, voit tehdä add-on punottu rannekoru. Täällä alkaa punomalla kolmen osa jousille ja lisää kuin jatkat letitys.

johtopäätös

Nämä ovat vaiheet, jotka sinun tulisi noudattaa tehdessään punottu rannekoru. Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja, sinun kannattaa harkita ostaa yksiköitä hyvämaineinen myymälä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *